Πυρά Αφρουδάκη για Ζερδεβά, Ολυμπιακό και κλήσεις στις Εθνικές ομάδες


«Άστραψε και βρόντηξε» ο Χρήστος Αφρουδάκης μετά το ντέρμπι της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό για την Α1 πόλο ανδρών.

Ο αρχηγός της ομάδας του Λαιμού μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δε μάσησε τα λόγια του και αναφέρθηκε για μονοπώλιο του Ολυμπιακού, αλλά και για την κλήση του Ζερδεβά στην Εθνική Ανδρών, την στιγμή που δεν αγωνίζεται στο  Ελληνικό Πρωτάθλημα, στην προσπάθεια του να μεταγραφεί από την Βουλιαγμένη στον  Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς. Εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να του βάζουμε δύσκολα. Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάποια ιδιαίτερα σφυρίγματα, σφυρίγματα που δεν τα περιμένεις μας αποσυντόνισαν, δε θα έλεγα ότι μας αδίκησαν» σχολίασε αρχικά μετά την ήττα με 12-4 από τον Ολυμπιακό

Στη συνέχεια είπε για τον Μάνο Ζερδεβά και την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό: «Είμαστε επηρεασμένοι από το γεγονός ότι ο βασικός μας τερματοφύλακας αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό να είναι τρίτος τερματοφύλακας. Είναι δικαίωμά του αλλά αυτή την στιγμή είναι πλήγμα αφού ο Ελληνοαυστραλός τερματοφύλακας δεν έχει ακόμη την ελληνικό υπηκοότητα και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Αναγκαζόμαστε να παίζουμε με τον δεύτερο τερματοφύλακα, που κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν έχει την εμπειρία να αντεπεξέλθει σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει να παλεύει με τη δική της φιλοσοφία έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο το ότι είναι μια ομάδα με ήθος και αρχές που υπηρετεί τον ελληνικό αθλητικό αθλητισμό στο μέγιστο βαθμό με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς unfair παιχνίδια, χωρίς να διεκδικεί αθλητές από άλλες ομάδες και χωρίς να προκαλεί με κλήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα των Εθνικών ομάδων.
Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το νερό, έχει βγει έξω από το αυλάκι. Το άθλημα αρχίζει και μονοπωλείται από έναν και κανέναν άλλον και δυστυχώς δε θα οδηγήσει σε καλό αυτό. Εγώ θα προασπίζομαι το καλό του αθλήματος και το καλό των Εθνικών ομάδων»,.
Share on Google Plus