Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΕΡ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ


Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στην περίπτωση του Νικόλα Κακλαμανάκη, ενώ δεν έχει υπάρξει καμία τοποθέτηση από την πλευρά του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών που με απόφαση του ΔΣ αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη του σε έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες αθλητές και να μην ζητήσει να του χορηγηθεί ως κατόχου Ολυμπιακού μεταλλίου, άδεια εξάσκησης προπονητή.
Η ΕΙΟ ζήτησε από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να περάσει εκ νέου νομοθετική ρύθμιση όπως έγινε για Γέμελο, Κορακάκη και Κρίερ ώστε να δοθεί σε όλους τους Ολυμπιονίκες (τους μεταλλιούχους) δίπλωμα προπονητή Α' κατηγορίας. Μάλιστα η ΕΙΟ προχώρησε ακόμα παραπέρα και ζήτησε στην τροποποίηση να μπουν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Από την πλευρά του ο Βασιλειάδης δεσμεύτηκε να εξετάσει το αίτημα ενώ ενημέρωσε την ΕΙΟ πως πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν σχολές εξάμηνης διάρκειας για όλα τα αθλήματα.
Από την άλλη πλευρά, το ΔΣ του ΣΕΟ το οποίο αποτελείται από τρεις πρώην πολίστριες (Κοζομπόλη πρόεδρος, Μωραϊτίδου αντιπρόεδρος και Καραπατάκη μέλος) δύο ιστιοπλόους (Κραβαριώτη β αντιπρόεδρος, Παπαδοπούλου ειδική γραμματέας), μια αθλήτρια της ρυθμικής (Αηδινλη, ταμίας), μία της πάλη (Ζυγούρη, γεννική γραμματέας), έναν του χάντμπολ (Καφφάτος, μέλος) και έναν της κωπηλασίας (Κόνσολας, μέλος), συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος. 
Share on Google Plus