ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Την ήττα με 10-9 από την Ουγγαρία γνώρισε η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 7-8 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.  

Η Εθνική Ομάδα ξεκίνησε καλά, μπλοκάροντας το γρήγορο παιχνίδι της διοργανώτριας χώρας και χωρίς να της επιτρέπουν να βγει στην κόντρα και την οδήγησαν να επιτίθεται αποκλειστικά και μόνο με την Μπούικα. Ταυτόχρονα, έβρισκε πολλές λύσεις στην επίθεση με την Τσουκαλά να είναι σε μεγάλη ημέρα.

Η τρίτη περίοδος ήταν εκείνη που κόστισε στην Εθνική Ομάδα, με την Ουγγαρία να χτυπά στην κόντρα με ένα επιμέρους 5-0 να γυρίσουν το παιχνίδι. Με πρωταγωνίστρια την Αβραμίδου η Ελλάδα προσπάθησε να κάνει την ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε.

Ουγγαρία - Ελλάδα 10-9

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 5-0, 2-3

Ουγγαρία: Μπούικα 2, Κέστελι 3, Τάκακς 1, Σίλαγκι 2, Σουτς 1, Γκουρισάτι 1

Ελλάδα: Ασημάκη 1, Τσουκαλά 3, Ξενάκη 2, Αβραμίδου 2, Ελ. Πλευρίτου 1

Η Εθνική μας ομάδα, θα αντιμετωπίσει για την 7η θέση, την Αυστραλία, η οποία ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ιταλία με 18-17.

Η Ισπανία νίκησε δύσκολα με 12-10 τον Καναδά του Χάρη Παυλίδη και θα κοντραριστεί με τις ΗΠΑ στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου. Οι ΗΠΑ παρότι αιφνιδιάστηκαν από την Ρωσία, κατάφεραν να γυρίσουν και να ελέγξουν το παιχνίδι για το τελικό 14-9.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, για την 9η θέση Ολλανδία-Κίνα 14-7 και για την 11η Νέα Ζηλανδία-Γαλλία 7-9.
Share on Google Plus