ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝΜε την ολοκλήρωση των αγώνων και στους δύο Ομίλους της Α' (προκριματικής) φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 κατηγορία Γυναικών, την Κυριακή (2/7) το βράδυ, αναδείχθηκαν οι τέσσερις ομάδες που προκρίνονται για τον Όμιλο Ανόδου της Τελικής φάσης (21-23/7) και θα διεκδικήσουν τη μία και μοναδική θέση Ανόδου στην Α1 Γυναικών, αλλά έγιναν γνωστές και οι άλλες τέσσερις που πάνε στον Όμιλο Καθόδου της Τελικής φάσης και θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού (δύο θα πέσουν στη Β΄Εθνική).

Στον Όμιλο Ανόδου, λοιπόν, προκρίνονται οι Νηρέας Χαλανδρίου, Πανιώνιος, ΝΟ Λάρισας, ΠΑΟΚ, ενώ στον Όμιλο Καθόδου πάνε οι ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Χανίων, Ηρακλής, ΟΥΚ Βόλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι τελικές βαθμολογίες στους δύο Ομίλους της Α' φάσης της Α2 Γυναικών:

ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Ηλιούπολης):

ΝΟ Χανίων - Νηρέας Χαλανδρίου 4-14, Πανιώνιος - ΓΣ Ηλιούπολης 13-4, Πανιώνιος - ΝΟ Χανίων 14-10, ΓΣ Ηλιούπολης - Νηρέας Χαλανδρίου 5-15.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Νηρέας Χαλανδρίου 9

2. Πανιώνιος 6

3. ΓΣ Ηλιούπολης 3

4. ΝΟ Χανίων 0

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Βόλου, Νεάπολης):

ΟΥΚ Βόλου - ΠΑΟΚ 8-13, Ηρακλής - ΝΟ Λάρισας 2-20, Ηρακλής - ΟΥΚ Βόλου 8-7, ΝΟ Λάρισας - ΠΑΟΚ 12-4.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Λάρισας 9

2. ΠΑΟΚ 6

3. Ηρακλής 3

4. ΟΥΚ Βόλου 0

Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών, τόσο στον Όμιλο Ανόδου όσο και σε αυτόν της Καθόδου, θα διεξαχθεί 21-23/7. Η κλήρωση για το πρόγραμμα της Τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη 5-7 στις 11.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.
Share on Google Plus