ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 2Ο ALL STAR GAME


Με πλήθος κόσμου στις κερκίδες και εντυπωσιακές φάσεις εντός του αγωνιστικού χώρου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο All Star Game υδατοσφαίρισης Ανδρών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες που σχηματίστηκαν και αποτελούνταν από αθλητές όσων έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 80' και σε όσους έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 90' αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 8-8.

Ομάδα 80's - Ομάδα 90's 8-8

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-2, 1-2

Για την ομάδα των 90's αγωνίστηκαν: Τσαλκάνης, Κοπελιάδης, Νικολαΐδης 4, Γενηδουνιάς 1, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης 1, Παπαναστασίου, Σκουμπάκης, Χατζηγούλας, Καπότσης, Τσαχιλίδης, Σολανάκης, Γαβαλάς.

Προπονητές της ομάδας ήταν οι Κώστας Λούδης και Δημήτρης Μάζης.

Για την ομάδα των 80's έπαιξαν: Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης, Αφρουδάκης, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μπεριστιάνος 2, Κατσαούνης, Φλέγκας

Προπονητές της ομάδας ήταν οι Φάνης Κουντουδιός και Πάνος Βέργος.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο ΣΕΑΥ τίμησε τέσσερις σπουδαίους υδατοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους πέρσι ή φέτος και που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στο ελληνικό και παγκόσμιο στερέωμα. Πρόκειται για τους Γιώργος Αφρουδάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Γιώργο Ντόσκα και Αντώνη Βλοντάκη.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε ένας πρωτότυπος διαγωνισμός με εμπόδια εντός νερού, εκεί όπου ορισμένοι νεαροί αθλητές κληρώθηκαν τυχαία να αγωνιστούν και επέλεξαν τον All Star που επιθυμούσαν να αγωνιστούν ως ζευγάρι. Αυτοί που «επελέγησαν» από τα μικρά παιδιά ήταν οι Χριστόδουλος Κολόμβος, Χρήστος Αφρουδάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης και Γιάννης Φουντούλης.

Μέρος των εσόδων του All Star Game θα διατεθεί στην Παιδόπολη Αλίμου «Άγιος Ανδρέας», όπως ήδη ανακοίνωσε ο ΣΕΑΥ.
Share on Google Plus