ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΣΗ
Στο ίδιο μοτίβο με τον προκάτοχο του Σάκη Κεχαγιά κινήθηκε ο Γιώργος Μορφέσης στις πρώτες του κλήσεις στην Εθνική ομάδα των Γυναικών, μετά την επιστροφή του στην θέση του προπονητή.

Ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη είναι οι μόνες ομάδες από τις οποίες κλήθηκαν αθλήτριες, εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (21/2) με την Ολλανδία στο Νίβερνταλ (20.00 τοπική) για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ.

Ενδιαφέρον έχει το κατά πόσον οι αθλήτριες των υπολοίπων ομάδων προετοιμάζονται για να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα και για το εάν είχε θέση κάποια από αυτές στις κλήσεις, ερωτήματα για τα οποία οι ομοσπονδιακοί αλλά και οι σωματειακοί προπονητές θα έπρεπε να τοποθετηθούν .

Οι κλήσεις του Γιώργου Μορφέση είναι: 

Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Νικολέτα Ελευθεριάδου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Πάτρα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ).
Share on Google Plus