ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ


Την Εθνική Γυναικών της Αυστραλίας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνικής Γυναικών της Ελλάδας Σάκης Κεχαγιάς, ο οποίος εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις θέσεις που είχε στις Ελληνικές Εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών.
Οι Αυστραλοί δια στόματος του μάνατζερ τους Τομ Χιλ , δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την πρόσληψη του Κεχαγιά, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον προπονητή που έχτισε από την αρχή την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας μετά την Ολυμπιάδα του Λονδίνου σε αυτό που είναι σήμερα (!;), ενώ αναφέρεται και στην συμμετοχή του στις επιτυχίες της Εθνικής Γυναικών.
Ο Σάκης Κεχαγιάς, αφήνει την Εθνική Γυναικών της Ελλάδας με την οποία απέτυχε να προκριθεί στην Ολυμπιάδα και στην οποία είχε μηνιαίο μισθό 2800 ευρώ και αναλαμβάνει την ομάδα που ήρθε 6η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχει ρόστερ για πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις και ψάχνει εδώ και καιρό να βρει τον τρόπο να τις πετύχει.
Αυτή η εξέλιξη, θα έπρεπε να είναι ευκαιρία για την Εθνική Γυναικών της Ελλάδας να αλλάξει σελίδα και να αναζητήσει καινούργιο προπονητή, όμως η ομοσπονδία επέλεξε να επιστρέψει στον Μορφέση. Ας ελπίσουμε η επιλογή να της βγει.
Share on Google Plus