ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑΧωρίς να πιάσει την μεγάλη απόδοση, η Εθνική ομάδα των γυναικών νίκησε την Ρωσία με 8-7 για το World League και με μία νίκη και μία ήττα στα πέναλτι από την Ολλανδία, πέρασε 1η στον όμιλο της. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, μέχρι τις αρχές του 4ου οκταλέπτου, όπου η Εθνική μας ομάδα πετυχαίνοντας 2 γκολ με τις Ξενάκη και Τσουκαλά κατάφερε να πάρει διαφορά δύο γκολ και να κλειδώσει το παιχνίδι. 

Το παιχνίδι της Εθνικής μας δεν είχε κάποια διαφοροποίηση, προβλήματα υπήρχαν στον παίκτη παραπάνω όπου είχαμε 2 στα 12, ενώ και η Ρωσία είχε 3 στα 11, ενώ στο σκοράρισμα ξεχώρισαν οι Τσουκαλά με 4 γκολ και η Ξενάκη με 2.

Στο παιχνίδι του άλλου ομίλου, η Ουγγαρία νίκησε στα πέναλτι την Ιταλία με 13-11, (κ.α. 10-10), με την Ιταλία να είναι μπροστά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και 11" πριν το τέλος με 10-9, ωστόσο δόθηκε επιθετικό φάουλ και η Ουγγαρία κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι 5" πριν το τέλος.

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΩΣΙΑ 8-7 (2-1, 2-2, 2-3, 2-1)

Ελλάδα (Κεχαγιάς): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Διαμαντοπούλου Β., Αβραμίδου, Ασημάκη, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Ξενάκη 2, Διαμαντοπούλου Χρ.

Ρωσία (Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Γκλίζινα 1, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 1, Μπορίσοβα, Κραβτσένκο 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς 1, Τιμοφέεβα 1, Ριζκόβα, Ιβάνοβα 1, Πιροζένκο, Καρνάουκ

Η Βαθμολογία

Ελλάδα 4
Ρωσία 3
Ολλανδία 2
Share on Google Plus