ΤΕΛΟΣ Ο ΛΟΡΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Τεό Λοράντο, τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του στο Σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα, τερματίζεται και η συνεργασία με τους αθλητές Ρόμπιν Λίντχουτ και Ντούσαν Βάσιτς, οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδες του εξωτερικού.

Λόγω των αναπάντεχων οικονομικών δυσχερειών που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, το ΔΣ του Παναθηναϊκού Α.Ο. έλαβε αυτή την απόφαση. 

Την τεχνική ηγεσία στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης αναλαμβάνει ο προπονητής του Συλλόγου μας, Νάσος Ηρειώτης, ο οποίος δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει να αναλάβω και την ανδρική ομάδα. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, επιβάλλεται να επικεντρωνόμαστε στην ουσία και όχι στο οποιοδηποτε κόστος. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε η ομάδα παρά τις απώλειες, να παραμείνει «ζωντανή» και ανταγωνιστική, φτάνοντας όσο πιο ψηλά γίνεται»».
Share on Google Plus