ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΑΝΔΡΟΥΣΤην ήττα από την Ισπανία γνώρισε η Εθνική μας Ομάδα των Νεανίδων με 15-10 στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και έμεινε εκτός τετράδας. Στο κρισιμότερο παιχνίδι της διοργάνωσης, η Εθνική μας βρέθηκε να χάνει 7-1 και 10-2, αντιμετωπίζοντας προβλήματα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού παρότι είχε την καλύτερη τερματοφύλακα του τουρνουά και πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Με κακή ψυχολογία, μπερδεμένο πλάνο στην άμυνα και χωρίς συγκεκριμένους στόχους στην επίθεση, ο αποκλεισμός ήταν φυσιολογική εξέλιξη.
Τα κορίτσια προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι αλλά αρκετές εκτέθηκαν, λόγω του κακού αμυντικού πλάνου, παρότι οι φιλότιμες προσπάθειες τους περίσσευαν.
Η ομοσπονδία έχει την ευθύνη για αυτή την  αποτυχία, καθώς ενώ όλες οι άλλες ομάδες πήγαιναν με επιτελεία, εμείς πήγαμε ουσιαστικά μόνο με τον Λέανδρο και τα λάθη που έγιναν ήταν πολλά.
Το να βαφτιστεί οποιαδήποτε άλλη θέση σαν επιτυχία, θα είναι τραγικό, ενώ το να αποδοθούν ευθύνες στα κορίτσια, δεν θα προκαλέσει έκπληξη αλλά θα είναι απαράδεκτο.
Share on Google Plus